Dertig jaar ervaring in de nieuwste haarmode

Al dertig jaar is Avanti een eigentijdse kapsalon. Je vindt ons in het hart van Poeldijk, aan de Jan Barendselaan. Vandaaruit trekken we klanten uit een veel groter gebied. Dat zegt iets over onze aanpak. Bij Avanti zijn we betrokken. Vooral omdat naar de kapper gaan heel persoonlijk is, iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Wat is er nu fijner dan dat je haar wordt gedaan door een kapper die jouw smaak kent? En die je ook graag verrast met nieuwe idee├źn voor je eigen uitstraling?

Zo’n kapsalon is Avanti Kappers. Je vindt bij ons een hecht team van medewerkers: kapsters die al jarenlang bij ons werken, onder leiding van Denise van Loenen. Aan het interieur van Avanti Kappers kun je al zien wat voor een salon we zijn: modern, kwalitatief hoogstaand met een glossy uitstraling. Dat moet een bezoek aan de kapper ook zijn, vinden we. Al kom je eens per week om te stylen of eenmaal per maand om te knippen: naar de kapper gaan moet aanvoelen als een verwenmoment. Na een bezoek aan Avanti Kappers loop je stralend en tot in de puntjes verzorgd de deur uit.

Professioneel in aanpak, inspirerend in advies
Natuurlijk gaat het niet alleen om die beleving. Je wil graag dat je er goed uitziet. Daarom kun je bij Avanti Kappers rekenen op een heel professionele aanpak. Van het allereerste inspirerende advies tot en met de laatste schaarbeweging: alles wat we doen is even doordacht. Onze kapsters hebben niet voor niets jarenlange ervaring. Ook voor bijzondere behandelingen of bij problemen met de hoofdhuid.

Training in de Studio in Nieuwegein
Regelmatig zijn we in de Studio in Nieuwgein te vinden voor trainingen in knippen en stylen. Daardoor zijn we altijd bekend met trends in modellen en nieuwtjes in producten. Natuurlijk werken we vooral met internationale topmerken: producten die goed zijn voor je haar. We zijn topklasse haarkleurspecialisten in Westland en zijn zelfs benoemd tot Wella Color Master! Dat maakt Avanti tot een heel professionele en gespecialiseerde kapsalon.

Ook voor bijzondere behandelingen naar Avanti Kappers!

  • Great Lenghts hair extensions
  • Het opvullen van dunner wordend haar
  • Haar- en hoofdhuidproblemen
  • Visagieadviezen
  • Bruidsarrangementen